aafloy.no

Prosjekter

Om

Profile image

Kenneth Aafløy

Utvikler

79-modell

Fattet interesse for datamaskiner i 12-års alder og dette har utviklet seg til å bli jobb og hobby.

Jobbet som utvikler i In3 Support og ASPIT frem til 2018, hvor jeg hadde en aldri så liten systemkrasj.

I denne jobben utviklet jeg journalsystemet PsykBase, som så vidt meg bekjent, fremdeles er i aktiv bruk hos en betydelig andel av privatpraktiserende psykiatere og psykologer i Norge. Etter In3 Support ble kjøpt opp av ASPIT, ekspanderte journalsystemet over til fysioterapeuter, kiropraktorer og nærliggende yrkesgrupper.

Har blant annet utviklet funksjonalitet/integrasjoner for Reseptformidleren / Forskrivningsmodulen, elektroniske meldinger i helsetjenesten, regnskap / fakturering / betalingsterminaler, bildebehandling, booking og planleggingsverktøy.

Har god kjennskap til flere rammeverk og språk, men har lengst erfaring med DevExpress komponenter, C# og MS SQL Server. Den siste tiden har jeg flyttet fokus over ting jeg ikke har erfaring med, slik som blant annet Flutter, Go, Swift, TypeScript, og React rammeverk. Har ingen problemer med å tilpasse meg nye språk og/eller rammeverk, ting tar bare litt lenger tid de første månedene.

Brukermanual / SDK er ikke en nødvendighet, men kjekt å ha, når man jobber med integrasjoner.

Er også interresert i elektronikk og har flere mindre prosjekter på IoT plattformer, med forskjellige typer kommunikasjon kjørende i egen bopel.

Utvikler og tester for tiden systemer for stordata, mikrotjenester og miljøer for drift av systemer hvor nedetid ikke er akseptabelt, samt utvikling av kryssplattform applikasjoner, web-løsninger og IoT enheter.